martes, 3 de marzo de 2020

39 Festival Jazz Terrassa

FESTIVAL RECOMANAT PER CROSSROADS BLUES RÀDIO !!

 Programació
Programació prement la imatge

39 FESTIVAL JAZZ TERRASSA
De l'11 al 19 de Març de 2020

Tot és a punt per Rebre la trenta novena edició de Festival i Gaudir de les prop de setanta Activitats previstes, entre l'11 i el 29 de març, a múltiples escenaris de la ciutat i comarca. Podrem descobrir Propostes interessants de l'actualitat nacional i internacional, representades per artistes consolidats i emergents de les Escenes nord-americana, anglesa, francesa, holandesa, sud-coreana, congolesa, brasilera i catalana.


El 13 de Març la "Nit de Blues" amb
TRUDY LYNN

El debut de Trudy Lynn a Terrassa amb la seva banda americana ve acompanyat d'un nou treball discogràfic, Blues Keep Knockin (Connor Ray Music, 2018), recentment nomenat un dels 50 millors àlbums de 2018 per la revista especialitzada Living Blues. Es tracta del seu tretzè treball en solitari que dóna continuïtat a l'excel·lència de l’anterior, I’ll Sing the Blues for You (Connor Ray Music, 2016).

Aquest concert té un descompte de l'20% per als afiliats* i les afiliades* de la Societat de Blues de Barcelona (*A taquilles, i sempre que estiguin a l'corrent de la quota).



 Venda d'entrades






No hay comentarios:

Publicar un comentario