viernes, 1 de marzo de 2019

Festival Jazz Terassa 2019


38 FESTIVAL JAZZ TERRASSA
DEL 6 AL 24 DE MARÇ 2019

 JAZZ TERRASSA
(MÉS INFO CLICANT LA IMATGE)

Primeres espases del jazz internacional i del millor jazz forjat a Catalunya es concentren en tres setmanes de Festival. Del 6 al 24 de març la ciutat torna a transpirar jazz tant a la Nova Jazz Cava i el Centre Cultural, pels concerts estel·lars, com a les principals places i al Parc de Vallparadís amb el tradicional Pícnic·Jazz. Fins a 60 concerts i activitats paral·leles per celebrar una gran festa que s’escola per tots els racons i enguany torna a visitar la comarca amb concerts a Matadepera, Vacarisses i Viladecavalls.


Primeras espadas del jazz internacional y el mejor jazz de factura catalana se concentran en tres semanas de Festival. Del 6 al 24 de marzo la ciudad vuelve a transpirar jazz tanto en la Nova Jazz Cava y el Centre Cultural para los conciertos estelares, como en las principales plazas y en el Parc de Vallparadís con el tradicional Pícnic·Jazz. Hasta 60 conciertos y actividades paralelas para celebrar una gran fiesta que transita por la ciudad y este año regresa de nuevo a la comarca con conciertos en Matadepera, Vacarisses y Viladecavalls.

 BERNARD ALLISON
(MÉS INFO CLICANT LA IMATGE)

"NIT DE BLUES"
BERNARD ALLISON
22 MARZ0 2019

La tradicional “Nit de Blues” arriba de la mà de Bernard Allison, fill del llegendari bluesman Luther Allison (1939-1997), que continua amb la tradició familiar de guitarristes de blues. A diferència del seu pare, que va actuar el seu quintet de blues a l'Epic Casino del Comerç fa exactament 30 anys, Bernard Allison fa el debut al Festival amb un quartet de luxe: John McGhee a la guitarra elèctrica, George Moye al baix elèctric i Mario Dawson a la bateria.

Bernard Allison debuta en la “Nit de Blues” del Festival con una banda de lujo y nuevo trabajo bajo el brazo, Let it Go! (Ruf Records, 2018) grabado en la cuna del blues, en Tennessee. El álbum representa la madurez y un nuevo punto de inflexión, después de veinticinco entregas discográficas, confirmándolo como uno de los representantes del blues contemporáneo.





No hay comentarios:

Publicar un comentario