miércoles, 7 de marzo de 2018

37 Festival Jazz Terrassa (2018)

 PROGRAMACIÓ

37 festival jazz Terrassa
7-24 Març 2018

Tot és a punt per rebre la trenta-setena edició del Festival de Jazz i gaudir, tant de dia com de nit, de bona música, exposicions, cinema, sessions pedagògiques i familiars, swing ballable, concursos i rutes gastronòmiques a diferents espais. Entre el 7 i el 24 de març la Nova Jazz Cava, el Centre Cultural Terrassa, algunes places públiques i el Pícnic Jazz al Parc de Vallparadís, acolliran prop de trenta actuacions on s’entrecreuarà l’art del duo del jazz europeu, l’escena nord-americana més avançada i algunes perles catalanes. La capitalitat jazzística de Terrassa durant el mes de març s’amplia enguany amb concerts a Matadepera, Vacarisses i Viladecavalls, alhora que les activitats que complementen la cita anual del jazz s’intensifiquen. En total tres-cents músics amb figures de renom per oferir durant divuit dies intensos l’actualitat del jazz, el blues i el swing.

Dissabte 17 març
NIT DE BLUES
BILLY BRANCH BAND feat. DEMETRIA TAYLOR

 NIT DE BLUES

Billy Branch és considerat una figura cabdal dins del gènere del blues i la seva pedagogia. Deixeble directe del mestre Willie Dixon, amb qui va compartir escenari i gires mundials durant 6 anys, ha enregistrat prop de 200 àlbums, ha rebut 3 nominacions als premis Grammy i acumula més de 70 gires internacionals en 40 anys de carrera. Xifres d'un músic "top" a les quals cal afegir els noms dels músics amb qui ha treballat, com Johnny Winter, Lou Rawls, Koko Taylor, Eddy Clearwater, David “Honeyboy” Edwards, Sly Johnson, Lurrie Bell, Ronnie Baker Brooks, John Primer o Taj Mahal.

 NIT DE BLUES

Comparada amb Koko Taylor, malgrat la falta de parentesc, Demetria Taylor és una vocalista de veu sensual i apassionada que es manté fidel al so shuffle característic del blues de Chicago. Amb el seu disc de debut, Bad Girl (Delmark Records, 2011), la filla petita del llegendari guitarrista Eddie Taylor irromp a l'escena blusera amb una àmplia gamma de veus. 

VENDA D'ENTRADES
 VENDA D'ENTRADES






No hay comentarios:

Publicar un comentario